Dansand cuvinte - Introspectie prin dans creativ
Latin Street Dance Pitesti

ven. 08/09/2017 de 19h00 à 21h30

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+03:00)

Latin Street Dance Pitesti
Pitesti, strada Rahovei
110112 Pitesti
Romania
Cu ce viteza dansam Fericirea?
Ce volum are, prin miscare, Furia?
"Cand mintea se concentreaza asupra respiratiei si a mersului, realizam o uniune intre corp, vorbire si minte, iar noi suntem deja <acasa>. Miracol nu este sa mergi pe apa. Miracol este sa pasesti pe Pamantul cel verde in momentul prezent, sa apreciezi pacea si frumusetea care ti se ofera acum." - Thich Nhat Hanh
Suntem bucurosi sa va invitam la o sesiune terapeutica in care corpul va fi instrumentul unic de manifestare a emotiilor. Corpul este primul si cel mai firesc instrument prin care omul se exprima. La randul sau, dansul are nevoie de un singur instrument pentru a se exprima - corpul. A ne misca inseamna "a dansa".
Folosind tehnici de psihodrama si dans creativ va invitam intr-o calatorie de explorare a mesajelor pe care corpul nostru ni le ofera. Vom permite corpului sa ne comunice – cine suntem, care sunt conflictele din interiorul nostru, care sunt punctele noastre forte.
Pentru a partcipa la aceasta calatorie nu aveti nevoie de abilitati speciale de dans si miscare, flexibilitate si simt muzical. Ceea ce aveti nevoie este disponibilitatea de a va asculta propriul corp si a decripta mesajele venite de la el.
Va vor fi ghizi in aceasta calatorie:
Monica Toma Stan, facilitator dezvoltare personala prin dans la Dance Academy Naturally Shaped (D.A.N.S.). Monica a urmat cursuri in domeniu cu formatori si specialisti din Argentina, Marea Britanie, Republica Dominicana, S.U.A., Germania, Croatia, India, Franta, Germania etc.
Monica a sustinut si sustine ateliere de dezvoltare personala prin miscare si dans creativ la Universitatea Alternativa, Universitatea "Spiru Haret", Spitalul de Psihiatrie "A. Obregia", Conferinta Alzheimer 2017, festivaluri din tara si din strainatate.
si
Simona Burduja, psihoterapeut specializat in psihodrama clasica, terapie de familie si de cuplu, sociodrama. Simona are o experienta de peste 10 ani in lucrul individual si cu grupurile, in tara si strainatate.”
Pretul acestei sesiuni este 40 lei/participant
Locurile sunt limitate (20)

Va rugam sa va inregistrati pentru acest eveniment prin intermediul formularului de mai jos si sa confirmati telefonic participarea.
Formular de inregistrare: https://goo.gl/forms/rFttBGPVAEcXfQk03
Telefon: 0735.164.192-Cristina sau 0726.196.834-Camelia
Source: www.facebook.com