Warm up u Poletu - Festival uličnih svirača (Gradić fest)
Polet

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 17/08/2017 de 20h00 à 23h00/strike>

Polet
Ulica Cetinjska 15
11010 Belgrade
Serbia
Prvi put u Beogradu - Festival uličnih svirača warm-up!
Dođi da upoznaš jedan od najvećih besplatnih regionalnih festivala ulične umetnosti! Muzika, izložba i film - 17. avgusta u klubu Polet!
Satnica:
Nadja - 20:10-20:50
Film - 21:00 - 21:20
Pop up (Rim Runner) - 21:30-23:00
Unutra ćete imati priliku da vidite izložbu fotografija.
Stay tuned! :)
---
Festival uličnih svirača biće održan od 1. do 3. septembra, a jedan je od vodećih besplatnih festivala u regionu. Festival svake godine poseti više od 45 hiljada ljudi iz Srbije i regiona, a specifičan je po svom programu koji je pogodan za sve starosne grupe.

Ove godine Festival uličnih svirača je proširio svoj program na Gradić fest, čiji je deo i već dobro poznati filmski festival Cinema City, kao i mnogobrojni drugi partneri. Festival će biti održan u rustičnom delu Petrovaradina, u podnožju Petrovaradinske tvrđave i time želi da ukaže na bitnost čuvanja kulturne i istorijske baštine ove zemlje.

Festival će tokom tri dana predstaviti domaću i svetsku alternativnu kulturnu scenu kroz različite performanse, koncerte, predstave, filmske projekcije i izložbe.
---
Nadja je indie / art rock / singer-songwriter projekat iza koga stoji Nađa Vračarić iz Novog Sada. Muziku stvara pod uticajem St. Vincent, Arcade Fire, The Beatles, a od 2013. godine kada je stupila na scenu imala je preko 30 nastupa među kojima je i nastup na Exit Festivalu 2016. godine. Nađin muzički put je skroz "školski": upisala je muzičku školu sa osam godina, svirala klavir, par godina kasnije počela je da svira gitaru, a u svom prvom bendu bila je do prvog razreda srednje škole. Posle toga je počela da piše pesme i ta strast nije je napustila do danas. Prošle godine izdala je svoj debitantski demo EP "Venus in Gemini" koji možete besplatno preuzeti na njenoj bandcamp stranici :
https://vnadja.bandcamp.com/album/venus-in-gemini
Rim Runner:
https://soundcloud.com/rimrunner
https://www.mixcloud.com/rimrunner/
Upad besplatan!
Source: www.facebook.com