Gravidyoga med fødselsforberedende
Medisinsk Yoga Øst

lundi 21 de 16h45 à 18h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+02:00)

Medisinsk Yoga Øst
Nils Lauritssønsvei 34
0870 Oslo
Norway
Lærer Anne Siri er i tillegg til å være gravidyogalærer også utdannet barselyogalærer, hathayogalærer, mediyoga lærer og terapeut, personlig trener og pilates instruktør. Hun har selv født to barn, det første på Bærum sykehus og det andre på ABC-klinikken på Ullevål. Begge uten smertelindring og med fokus på naturlig fødsel.
I gravidyoga timene mine legger jeg vekt på at du skal lære å slappe av, lære hvordan du kan skape avspenning i kroppen og øke nivåene av hormoner som stimulerer riene slik at de blir sterke og gode og som skaper mindre smerte opplevelse. Du vil lære ulike stillinger og viktigheten av pust som er nyttige å bruke underveis i fødselen for å hjelpe barnet nedover i fødselskanalen og hvordan ulike stillinger kan bidra til å bremse en for rask fødsel, lindre smerte, snu barnet mm.
I tillegg vil øvelsene vi gjør i timene virke styrkende på kroppen din. Å være i aktivitet som gravid er like viktig som å være i aktivitet når man ikke er gravid. Graviditet er ingen årsak til å ikke være i bevegelse. Gravidyoga er en fantastisk måte, skånsom og effektiv, å holde seg i form på.
Øvelsene er hentet fra hathayoga og mediyoga.
Partner er med på en av kurskveldene. Denne kvelden er det fokus på hvordan partner kan støtte deg underveis i fødselsarbeidet, og ulike stillinger som er fine å gjøre hjemme og/eller på sykehuset.
Passer for alle fra 5 måneder graviditet.
Investering kr 1600,-, fra uke 34 mandag 21 august til uke 42 mandag 16 oktober, ikke kurs i høstferien uke 40.
Hjertelig velkommen!
Påmelding via mail eller nettside.
Source: www.facebook.com