PLAI Festival 2017
PLAI Festival

Du 08/09/2017 19h00 au 10/09/2017 23h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+03:00)

Muzeul Satului Bănățean Timișoara Oficial
Avram Imbroane nr.31
300136 Timisoara
Romania
PLAI s-a născut din dorinţa unei comunităţi de a crea un un festival cum nu au găsit în oraş. Suntem o comunitate de voluntari dedicaţi acţiunilor civice pozitive şi schimbării sociale. Suntem voluntarii care au visat la un oraş cultural activ şi care au acţionat în direcţia asta. Suntem visul pe care fiecare tânăr îl are înainte de a creşte.
Festivalul PLAI trece printr-o reconversie majoră pentru a-şi continua dezvoltarea şi a provoca modul de gândire tradiţional, pentru a prezenta arta şi culturi care nu sunt accesibile prin festivalurile comerciale.
Asteptaţi-vă la muzică şi sunete pe care nu le-aţi mai auzit, instalaţii artistice pe care nu le-aţi mai văzut şi experienţe pe care trebuie să le trăiți.
____________________________
PLAI was born out of a community's desire to create a festival we couldn’t find in our hometown. We are a community of volunteers dedicated to positive civic action and social change. We are the volunteers that dreamed of a culturally active city and acted upon it. We are the dream every young person has before growing up.
PLAI Festival is undergoing a major transformation in order to continually push forward and challenge the established mindset, to present cultures and art that is not widely reachable in the commercial festival movements.
Expect music and sounds you haven't heard before, art installations you haven't seen and experiences you need to feel.
Source: www.facebook.com