Cycling Occupy Street
JCI Craiova

samedi 19 de 18h15 à 19h30

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+03:00)

Parcul Nicolae Romanescu
Craiova
200738 Craiova
Romania
Hai cu noi la o tura speciala de seara!
Puppets Occupy Street Festival Craiova 2017 se apropie cu pasi repezi si ne-am decis sa invitam papusile (la propriu) la o plimbare cu bicicleta prin orasul nostru. Cu alte cuvinte editia din aceasta luna a JCI Cycling Day se desfasoara in sustinerea festivalului mai sus amintit.
Proiectul este o acțiune dedicată cetățenilor din Craiova și are ca scop conștientizarea publicului larg și a presei de nevoia promovării utilizării bicicletei ca o componentă esențială a mobilității urbane durabile și alternativă viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul in comun și deplasarea pietonală.
Dăm startul la ora 18.15 pe următorul traseu: Parcul N. Romanescu – Str. Calea Unirii – Str. Corneliu Coposu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda – Calea Bucuresti – Bld.Decebal/ JUMP GYM Metal Lemn (pauza hidratare) – Bld. Dacia – Bld Carol I – Pasajul Universitatii – Str. Eugeniu Carada – Str. CD Fortunescu – Str. Simion Barnutiu – Calea Unirii – Parcul N. Romanescu.
Persoanele care nu posedă biciclete le pot inchiria de la centrul de închirieri din Parcul N. Romanescu. Primele 50 de persoane au reducere de 50% la închirierea bicicletelor.
Pentru a vizualiza edițiile precedente puteti vizita site-ul www.jcicraiova.ro.
Inițiativă susținută de către Asociatia Junior Chamber International Craiova - JCI Craiova, AIESEC Craiova, GROW, Jump GYM Metal Lemn, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret - DOLJ si Decathlon Craiova
Persoane de contact:
Alexandru Popescu - 0766 285018
Tănase Iulian - 0723 042565
Source: www.facebook.com