Konfliktuskezelés és asszertivitás
Tiszta Kommunikáció

Du 22/09/2017 09h00 au 24/09/2017 17h00

Fuseau horaire : Budapest (GMT+02:00)

Hotel City Inn
Futó utca 55.
1082 Budapest
Hungary
Kapcsolataink alakulása és nehéz helyzetekben mutatott viselkedésünk szoros összefüggést mutat. A tréningen szituációs játékok, helyzetgyakorlatok, mozgásos feladatok segítségével javítjuk az együttműködést, tesszük hitelesebbé a kommunikációt és kreatívabbá a konfliktuskezelést.
ASSZERTIVITÁS és KONFLIKTUSKEZELÉSI tréning | 2017. szept. 22-23-24 | Budapest, Hotel CityInn**** szálloda
Csoportvezetők: Szántó Eszter klinikai szakpszichológus, pszichodráma csoportvezető, Tamás Katalin tréner, kommunikációs tanácsadó.
A csoport kísérletezésre alkalmas, biztonságos és védett közegében születő felismerések kreatív változtatást tesznek lehetővé valódi életünkben. Javul az önértékelés és az önérvényesítési képesség, nyíltabb és hitelesebb lesz a kommunikáció, együttműködőbb megoldások válnak elérhetővé.
WIN-WIN-WIN
A kapcsolati hatékonység és konfliktuskezelés tréningen együtt fedezzük fel azokat az erőket, amelyek képesek a nézeteltéréseket együttműködéssé változtatni. A csoport együtt tanulja meg ennek a mindenütt jelen lévő erőnek a használatát, hogy ne csak konstruktívabb kapcsolatokat, hanem egészségesebb világot is építhessen maga körül.
https://asszertivakademia.hu/konfliktuskezelesi-trening/
Source: www.facebook.com