Meditációs nap
Arany Hegy Alapítvány

samedi 26 de 9h00 à 18h00

Fuseau horaire : Budapest (GMT+02:00)

Monor, Pest County, Hongrie
2200 Monor
Hungary
Egy nap ​​Önmagadért. Egy nap a ​harmóniáért. Egy nap a​ boldogságunkért​.
​​
Gyere el ​egy egy napos vezetett meditációs programra, ahol lehetőségünk lesz kiszakadni​​​ a m​indennapi világunk zsivalyából és túlfeszítettségéből, visszahúzódhatunk Önmagunk biztonságába és stabilitásába, amint sikerül megerősíteni az Utat és a kapcsolatot magunkkal - magunkhoz.​ ​
​P​rogram: ​30 perces vezetett meditációs ülések, ​energia felkeltése és keringetése, a test átmozgatása, láb és derék nyújtása, ebéd.
Fókusz: ​Szeretem magam​
Az általános állapotunk - legyen az fizikai, érzelmi, mentális - minősége függ attól, hogy elfogadjuk-e magunkat, képesek vagyunk-e értékelni önmagunkat. Ha nem tudjuk szeretni önmagunkat az frusztrációval jár, ami problémákat szül a kapcsolatainkban, nehézségeket a munkánkban, szomorúságot a hangulatunkban. Ha tudatalatt blokkoljuk az önmagunk felé irányuló pozitív érzelmeket, akkor az meglepő reakciókra késztet minket, amikor nem értjük, hogy miért csattan fel a hangunk, miért lettünk mérgesek, miért bánt minket valakinek a viselkedése.
Minden okunk megvan rá, hogy szeressük magunkat, erősítsük meg ezért e napon ezt a kapcsolatot, hogy az kihasson az életünk minden területére.
Időpont: 2017. ​augusztus 2​6​. 09.00 - 18:00
Hozzájárulási díj: 9.000 Ft, mely tartalmazza a vegetáriánus ebédet, teát és a programvezetést.
Helyszín: Monor (Budapesttől 30 km), utazás telekocsi rendszerrel vagy busz/vonat (30 perc)
Source: www.facebook.com