Jaaropleiding Stressvrij Paardrijden
Sylvie Broos

sam. 23/09/2017 de 10h00 à 16h00

SB Horsemanship
Beveren
Belgium
Ben je bang om de controle te verliezen of is je paard een echte stresskip? Wil jij óók heerlijk ontspannen kunnen buiten rijden, heeft je paard bepaalde angsten waardoor jullie niet lekker de ring rond rijden of heb je in het algemeen angst in de omgang met paarden?
Laten we er samen een jaar lang aan werken! D.m.v. een fijne communicatie in combinatie met gecontroleerde schriktraining verleggen we samen grenzen en gaan we voor stressvrij paardrijden. Meer zelfvertrouwen kweken en de opbouw van die ultieme vertrouwensband met je paard vraagt tijd en vooral samen dingen DOEN... En dat is waar ik jullie bij ga helpen.
★ Wat mag je verwachten van deze jaaropleiding? ★
- Een bende paardenliefhebbers om elkaar te motiveren, inspireren en steunen als het even niet gaat zoals je in gedachten hebt.
- Twee unieke masterminds waarin we werken rond omgaan met angst, natuurlijk paardengedrag, paardenlogica en nog veel meer.
- Maandelijks persoonlijke begeleiding bij jou op locatie (en dit voor tien sessies). Jij en je paard blijven voorlopig dus lekker in de vertrouwde omgeving.
- Het jaar rond vragen stellen en online begeleiding met behulp van artikelen en videos.
- Dé schriktraining masterclass van het jaar als kers op de taart en een fijne afsluiter op het einde van de zomer.
- Een super persoonlijke aanpak met een lach en een traan...
★ Praktisch ★
- Kick-off op zaterdag 23 september 2017.
- De maandelijkse persoonlijke sessies plannen we in onderling overleg.
- Masterminds: 25 november 2017 en 24 februari 2017.
- Masterclass: te plannen onderling in de zomer.
- Early bird korting van maar liefst 500€ als je inschrijft voor 2 september 2017.
Benieuwd of deze opleiding iets voor jou en je paard is? Stuur me geheel vrijblijvend een berichtje of mail naar info@sbhorsemanship.be om jouw angsten en dromen tegenover elkaar te zetten. Tot snel!
Source: www.facebook.com