Lost in Live: Pete Koski
Lost in Live

mer. 13/09/2017 de 21h00 à 23h00

Fuseau horaire : Helsinki (GMT+03:00)

Lost in Live
Kaisaniemenkatu 3
00100 Helsinki
Finland
Lost in Live is back!
Lost in Helsinki on olohuoneesi, jossa kohtaavat hyvä ruoka, juoma ja tunnelma. Syksyn hämärtyvien iltojen ratoksi Lost in Helsinki herättää eloon myös livemusiikkikonseptinsa Lost in Liven!
Pääsymaksuttomat illat tarjoillaan joka keskiviikko klo 21 alkaen.
____
15-vuotiaasta asti eri bändeissä kitaraa soittanut Pete Koski on virkistävä lisäys kotimaiselle laulaja-lauluntekijäkentälle. Oivaltavasti arjen pieniä ihmeitä käsittelevä tekijä kirjoittaa raikkaita kappaleita, jotka ovat samaan aikaan sekä tuoreita että ajattomia.
Kesäkuussa julkaistu ”Pehmolelu” on vasta toinen virallinen singlejulkaisu, mutta laulaja-kitaristi on silti ehditty jo noteerata niin Soundin kuin Rumbankin toimesta sekä Spotifyn virallisilla soittolistoilla. Pete Koski on myös onnistunut kokoamaan äänitteelleen erittäin kovatasoisen bändin, joka koostuu muusikoista muun muassa SANNIn ja Saimaa -yhtyeistä.
Laulujen tarinat ja kokonaisuudessaan vahvat kappaleet koskettavat taitavan bändikokoonpanon lisäksi myös pelkistettynä, eli laulettuna ja kitaralla säestettynä. Keikkalavoja Pete Koski on ehtinyt lämmitellä Samae Koskisesta Matti Johannes Koivuun ja Antti Tuiskuun.
Kotisivu: http://www.petekoski.com/
Facebook: https://www.facebook.com/petekoskivirallinen/
YouTube: https://www.youtube.com/user/petekoskivirallinen
Spotify: https://open.spotify.com/track/4gtjz6NBTForgDsTrGmykH
Source: www.facebook.com