Mighty Oaks / Vulkan Arena / Presentert av Atomic Soul
Atomic Soul

sam. 11/11/2017 de 19h00 à 22h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+02:00)

Vulkan Arena
Vulkan 16
0175 Oslo
Norway
Etter utsolgt konsert på Parkteatret i april, kommer det Berlin-baserte indiefolkbandet Mighty Oaks tilbake Oslo og inntar Vulkan Arena den 11. november!
Mighty Oaks har gjort mye siden sist de gjestet Oslo, inkludert utallige festival og TV opptredener og utsolgte turneér over hele Europa og USA.
I 2010 ga de ut en hjemmeinnspilt EP, som raskt nådde 370 000 nedlastinger. Dette gav guttene mersmak og i 2012 slapp de EP-en «Just One Day» til strålende kritikker. Året etter fulgte de opp med debutalbumet «Howl», inkludert låta «Brother» som ble flittig spilt på NRK P1 og P3. Låten som nå har over 13 millioner avspillinger på Spotify ble svært godt mottatt her til lands og da bandet spilte sin første konsert på Slottsfjell et par måneder senere var det allsang blant de 5000 oppmøtene festivalgjengerne.
Mot slutten av 2015, etter nesten to år på reisefot, dro bandet hjem for å hente energi og inspirasjon til album nummer to. Albumet «Dreamers» kom i mars 2017 til stor begeistring fra både publikum og anmeldere.
Musikken deres er inspirert av folkemusikk der tredelte vokalharmonier og den velkjente akustiske lyden står i sentrum. De blir ofte sammenlignet med band som The Lumineers, Fleet Foxes, American Authors, Mumford & Sons og The Tallest Man on Earth.
SUPPORT/ GIANT ROOKS:
https://www.facebook.com/giantrooks/
Billetter i salg gjennom Ticketmaster nå!
facebook.com/mightyoaksmusic
mightyoaksmusic.com
Source: www.facebook.com