Destroyer / John Dee 14. november
Atomic Soul

mar. 14/11/2017 de 20h00 à 23h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+02:00)

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene
Badstugata 2
0183 Oslo
Norway
John Dee | Tirsdag 14. november
Destroyer
Dan Bejar og Destroyer til John Dee!
Kanadiske Dan Bejar gjorde stor karriere som en del av The New Pornographers – og nå gjør han enda større suksess med soloprosjektet Destroyer. Det hyllede popgeniet kommer nå tilbake til Oslo og John Dee etter en enorm konsert på Piknik i Parken i fjor.
Etter en platekarriere som startet allerede i 1996, kom gjennombruddet med «Kaputt» i 2011. Den ble utropt til en av årets beste plater av både Aftenposten, Lydverket og Gaffa. Destroyer er ikke akkurat kjent for ensidighet, og albumene hans reflekterer dette på et nydelig vis. «Kaputt» ble omtalt som «litterær briljans» med smidige arrangementer og en understrømmende soulmelankoli.
«Poison Season», hans 10. album, ble kåret til en av årets viktigste plater i 2015. Det er stor kunst det Bejar lager og hans melankolske uttrykk på albumet fikk referanser til et helt spektrum av sjangere og artister som David Bowie og Bruce Springsteen. Destroyer bryr seg ikke om regler og sjangre, og uavhengig av referansene til jazz, Sinatra eller soul, er det alltid den velproduserte indiepopen som er varemerket til Destroyer.
Bill. kr. 275,- + bill.avg. 18 år leg.
Source: www.facebook.com