Ian Siegal (UK) - Missy Sippy Club Concerts
Missy Sippy

mar. 12/09/2017 de 20h30 à 23h00

Missy Sippy
Klein Turkije 16
9000 Gent
Belgium
⌘Fenomenale slide-gitarist & meesterlijke vocalist komt terug naar Missy Sippy⌘
Vorig jaar speelde Ian Siegal in een uitverkochte Missy Sippy een beklijvend concert. Zij die erbij waren zullen dat beamen! Wij zijn dan ook verheugd om hem dit jaar terug te mogen ontvangen voor een akoestisch solo concert. Ian Siegal is het Britse buitenbeentje van de blues en een meesterlijk slide-gitarist, maar het is vooral zijn ongelofelijke zangstrot waarin Howlin' Wolf en Otis Redding tot leven komen, die indruk maakt. Dit wordt zeker en vast opnieuw een broeierig, hypnotiserend en betovernd concert. Het kippenvel krijg je er gratis bij.
⌘⌘⌘
Missy Sippy Blues & Roots Club en Blues Belgium slaan voor het 4de concertseizoen op rij de handen in elkaar en verwennen jullie met een reeks intieme Club Concerten. Eens per maand op dinsdag zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met 80 zitplaatsen en 20 goeie staanplaatsen. Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.
⌘Tickets⌘
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).
Source: www.facebook.com