Bucharest Photofest 2017
Bucharest Photofest

Du 25/09/2017 18h00 au 08/10/2017 23h00

Fuseau horaire : Bucharest (GMT+03:00)

Bucharest Photofest
1A Alexandru Lahovari square, G, 13C
Bucharest
Romania
Din 25 septembrie... Bucureștiul va fi mai vizual decât oricând: începe Bucharest Photofest, cel mai important festival internațional de fotografie al Capitalei.
Cele peste 35 de evenimente de anul acesta - expoziții, proiecții de filme, dezbateri, workshopuri, master classes și prezentări de portofoliu - vor crea o atmosferă specială de efervescență cultural-vizuală din care nu avem cum să nu facem parte, fie că suntem profesioniști sau iubitori de fotografie și cultură.
Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 25 septembrie – 8 octombrie și evidențiază artiștii și cultura din Suedia iar tema este fotografia documentară.

Împreună, ne vom bucura de prezența unor artişti de anvergură internaţională ce vor veni din Canada, Suedia, Fâșia Gaza, S.U.A., Germania, UK, Franța, Cehia sau Israel şi care își vor expune lucrările și-și vor împărtăși poveștile în mijlocul publicului din România.
Lansat sub sloganul Let’s get visual! și cu un conținut deosebit, Bucharest Photofest îsi propune să aducă în oraș, sub ochii noștri, frumusețea în manifestările ei artistice și să ne implice într-o poveste culturală din care toți să ieșim mai bogați.

Bucharest Photofest nu e doar despre fotografie, ci este un festival total al bucuriei vizuale!
Mai multe detalii în curând.
#LetsGetVisual #BucharestPhotofest #BPF2017
Source: www.facebook.com