Marius Løken - Snu motgang til medgang - Sogndal
Studenthuset Meieriet

mar. 22/08/2017 de 19h30 à 21h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+02:00)

Studenthuset Meieriet
Fjørevegen 18 A
6856 Sogndalsfjøra
Norway
Etter fjorårets suksess (utsolgt), kommer Marius tilbake til Sogndal i august.
I samarbeid med Meieriet og med tanke på fadderuken som finner sted uken før. Har Marius forberedt et nytt foredrag med hovedfokus på sosiale rammer og hvordan man kan knytte gode relasjoner.
Om Marius:
Marius Løken fra Hemsedal overlevde det mye omtalte Halloween-drapet i 2011. Han mistet også en nær venn. Historien er grunnlaget i hans fortelling om veien tilbake. For Marius handler det om hvordan man takler og møter motgang. Han kom seg på bena etter 20 knivstikk og et liv som ble totalt forandret. Marius er lidenskapelig opptatt av at hans verktøy kan brukes av de fleste og i ulike settinger. Han sier selv at han er den typiske «selgeren», som fikk særdeles viktige emner å ta opp. Ved hjelp av refleksjoner, humor og åpenhet, leverer Marius solide foredrag basert på sine egne erfaringer.
Marius har enkle, men gode grep for hvordan man kan snu hverdagen i sitt favør. Hvordan man tar kontroll og "bretter" opp ermene. Fysisk aktivitet, rutiner, sosial ramme og humor er viktige punkter for Marius. Dette gjør foredraget like aktuelt for både jobb, studieliv og hverdag.
Marius gleder seg til å besøke Sogndal igjen og målet denne gangen også: å fylle Meieriet til randen.
Aldersgrense: 18 år (Leg.plikt uansett alder)
Meieriets medlemmer: 90,-
Ordinær: 130,-
Vel møtt :)
Source: www.facebook.com