Marshall Gilkes Jazz Koncert
Opus Jazz Club

ven. 25/08/2017 de 21h00 à 22h30

Fuseau horaire : Budapest (GMT+02:00)

Opus Jazz Club
Mátyás utca 8.
1093 Budapest
Hungary
Marshall Gilkes - harsona
Eric Budd - rézfúvós hangszerek
Kiss Zoltán - harsona
Jacek Obstarczyk - zongora
Tálas Áron - zongora
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Csízi László – dob
A kétszeres GRAMMY-jelölt harsonás, Marshall Gilkes a jazz spontán invencióját és a klasszikus zeneszerzés eleganciáját vegyíti virtuóz technikával és szenvedélyes érzelmekkel. Dekadens soundját ott hallhatjuk a Maria Schneider Orchestra mámoros impresszionizmusában csakúgy, mint a kolumbiai hárfajátékos, Edmar Castañeda triójának egzotikus kamaradzsesszében. Olyan együttesekben szerepelt, mint a Wynton Marsalis’ Jazz at Lincoln Center Orchestra, a Christian McBride Big Band, a David Berger Jazz Orchestra, illetve olyan előadókkal lépett fel, mint Billy Cobham, Richard Bona és Barbra Streisand. A Juilliard egykori hallgatójaként 2003-ban a Thelonious Monk International Jazz Competition döntőse volt. Saját neve alatt négy albuma jelent meg; a legutóbbin, mely nemes egyszerűséggel a Köln címet viseli, a WDR Big Band előadásában hallhatjuk kompozícióit. Thomas Conrad, a Jazz Times szerzője így vall róla: „Marshall Gilkes a harsona fenegyereke, egy igazán eredeti elme, brutális technikával.” Az Opus Jazz Club színpadán hazai ritmusszekcióval hallhatjuk, vendégszólistaként pedig Kiss Zoltán és az ausztrál Eric Budd csatlakoznak a pazarnak ígérkező előadáshoz.
Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.
Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894
Source: www.facebook.com