Групова регресия и представяне на холистични методи с Елисавета
Angel's - Благословия за здраве

mardi 22 de 18h00 à 20h00

Fuseau horaire : Sofia (GMT+03:00)

Angel's - Благословия за здраве
ул. Любен Каравелов 26
9000 Varna
Bulgaria
Скъпи приятели,
имаме удоволствието да ви поканим на среща с ЕЛИСАВЕТА АЛЕКСАНДРОВА-ЗАНГЕЛМИ, която ще се проведе на 22 август от 18:00 ч. в Angel's - Благословия за здраве #Варна.
ПРОГРАМА:
18:00 – 18:30 ч.
Представяне на холистични методи и енергийни системи за лечение с Елисавета Александрова-Зангелми. Ще имате възможност да си закупите и книгите, написани от авторката.
Вход: СВОБОДЕН
Само с предварително записване на тел. 0877 885900. Местата са ограничени.
Елисавета Александрова-Зангелми е холистичен терапевт, алхимик. Използва различни енергийни системи за лечение. Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Рейки от Атлантида, Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, All Love, Magnified Healing®, Ama Deus, Кристалотерапия, Номерология, Кабаш и други. Провежда индивидуални енерговибрационни консултации, регресионна терапия и трансперсонална психология. Изготвя лични СПА и Уелнес програми за възстановяване, като прилага най-модерните познания в рекреологията.
Автор на книгите „Изис Сейким - древноегипетска система за лечение на тялото и душата”, „Сейким. Енергия на живата светлина” и „Кристалите и техните терапевтични свойства”.
Магистър химик от Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”. Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас, Бразилия. Магистър психолог от Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”. Дипломиран специалист по Мениджмънт в рекреацията, СПА и Уелнес в ИУ - Варна. Хоноруван преподавател в ЦПО към ИУ - Варна и в Центъра за корпоративно обучение и квалификация (SENAC), гр. Кампинас, Бразилия. Работи като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти. Практикува окултни науки - метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор в Южна Америка и Европа. Пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание. Живее в Бразилия и България.
За повече информация можете да посетите сайтовете: www.ezo.bg, www.ezoterikabg.com, www.idc-bg.org.
18:30 – 20:00 ч.
Групова регресия – сеанс. Медитативно пренасяне в минал живот.
Цена: 15 лв.
Само с предварително записване на тел. 0877 885900. Местата са ограничени.
При този вид регресия човек е в будно, релаксирано състояние и през цялото време споделя визии и преживявания. Когато се пренасяме в предшестващо прераждане, ние имаме възможност да изживеем в медитация отново някои важни епизоди, които са дали отражение в сегашния ни живот. Това е моментът, в който се освобождаваме от ненужни модели и връзки, които ни „спъват” да продължим напред в хармония и баланс. Преживяванията по време на регресия ни преобразяват в положителен смисъл. Намаляват конфликтите, гнева, объркването и стреса в живота ни, освобождават ни от физически травми.
-->> Обърнете внимание, че е добре да имате предварително поставена цел и въпрос за отработване, а не да правите регресия просто от любопитство. Обикновено това са предизвикателства и въпроси от настоящето, които да се опитаме да изцелим и осветлим чрез процеса на регресията и така да подобрим живота си тук и сега.
-->> По време на срещата, както и на тел. 0877 885900, ще имате възможност да си запишете час за индивидуална регресионна терапия или индивидуален лечебен сеанс с консултация и холистична терапия с Елисавета Александрова-Зангелми.
Адрес: ул. Любен Каравелов 26 (зад Икономически университет - Варна)
За записване:
Камелия Захариева - 0877 885900
Source: www.facebook.com