Питагорова номерология за начинаещи
Angel's - Благословия за здраве

mercredi 23 de 18h00 à 21h00

Fuseau horaire : Sofia (GMT+03:00)

Angel's - Благословия за здраве
ул. Любен Каравелов 26
9000 Varna
Bulgaria
Курс ПИТАГОРОВА НОМЕРОЛОГИЯ за начинаещи в Angel's - Благословия за здраве #Варна
Водещ: Елисавета Александрова-Зангелми
Дата: 23 август 2017 г. /сряда/
Час: 18:00 – 21:00 ч.
Такса за курса: 60 лв.
Адрес: ул. Любен Каравелов 26 (зад Икономически университет - Варна)
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
Записването за участие става предварително на тел. 0877 885900 след заплащане на депозит в размер на 50% от сумата. Останалата част се заплаща в деня на курса. Местата са ограничени.
За информация и записване:
Камелия Захариева - 0877 885900
НОМЕРОЛОГИЯТА е науката, която изучава и обяснява въздействието на вибрациите на числата върху живота на човека.
Основоположник на тази номерологична система е Питагор, живял в Древна Гърция около 600 г. пр. Хр. За Питагор Вселената е създадена от числа, а вибрациите им оказват въздействие върху живота ни. Освен че изучавал задълбочено вибрациите на числата и въздействието им върху човешкия живот, той създава и Питагоровата таблица, с помощта на която буквите от името се трансформират в числени вибрации. След създаването на науката Номерология той ни завещава техниките на пресмятане на Рождената номерологична карта.
Цели на семинара:
Да се научим да правим основните изчисления по име и дата на раждане.
Да анализираме енергийните вибрации на всяко число, за да опознаем себе си, партньорите, роднините, колегите, приятелите.
Да се научим как да намираме разрешение на проблемите около нас чрез правилно използване на номерологичната ни карта.
Да съставяме основни прогнози за:
• Характера
• Пътя на душата
• Пътя на живота
• Предизвикателство от Провидението
• Подходяща професия
• Възможни заболявания на човека, за когото се правят изчисленията.
Ще получите мини ръководство: брошура с графики и обяснения за изчисленията с примери.
Повече за номерологията можете да прочетете тук:
http://ezoterikabg.com/tyalo-i-dusha/astrologiya-i-numerologiya/numerologiya/item/21-pitagorova-numerologiya-za-nachinaeshti
Елисавета Александрова-Зангелми е холистичен терапевт, алхимик. Използва различни енергийни системи за лечение. Води курсове и семинари за начинаещи и напреднали по системите Усуи Рейки, Тибетско Рейки, Каруна Рейки, Рейки от Атлантида, Теате, Изис Сейким, Сейким/Секхем, SKHM, All Love, Magnified Healing®, Ama Deus, Кристалотерапия, Номерология, Кабаш и други. Провежда индивидуални енерговибрационни консултации, регресионна терапия и трансперсонална психология.
Автор на книгите „Изис Сейким - древноегипетска система за лечение на тялото и душата”, „Сейким. Енергия на живата светлина” и „Кристалите и техните терапевтични свойства”.
Магистър химик от Шуменски университет „Епископ Константин Преславски”. Сертифициран трансперсонален психолог в UNICAMP, гр. Кампинас, Бразилия. Магистър психолог от Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”. Дипломиран специалист по Мениджмънт в рекреацията, СПА и Уелнес в ИУ - Варна. Хоноруван преподавател в ЦПО към ИУ - Варна и в Центъра за корпоративно обучение и квалификация (SENAC), гр. Кампинас, Бразилия. Работи като холистичен терапевт в бразилската здравната система. Член на бразилския Синдикат на Холистичните Терапевти. Практикува окултни науки - метафизика и алхимия от 80-те години. Международен лектор в Южна Америка и Европа. Пътешественик и откривател. Изследовател в областта на езотеричното знание. Живее в Бразилия и България.
За повече информация можете да посетите сайтовете: www.ezo.bg, www.ezoterikabg.com, www.idc-bg.org.
За записване:
Камелия Захариева - 0877 885900
Source: www.facebook.com