Girl Asleep
Kunstbiografen - Huset Esbjerg

dimanche 20 de 16h00 à 17h20
mercredi 23 de 19h00 à 20h20

Fuseau horaire : Copenhagen (GMT+02:00)

Kunstbiografen - Huset Esbjerg
Finsensgade 1
6700 Esbjerg
Denmark
Greta Driscoll nærmer sig sin 15-års fødselsdag og det er ikke spor sjovt. I skolen huserer en klike blondiner, der gør deres bedste for at gøre livet surt. På hjemmefronten er hendes overlegne søster bare møgirriterende og forældrene er – som forældre er flest – umulige at tale med, når man er 14 år. Den eneste hun kan række ud efter og nå, er drengen Elliott, hendes endnu mere mærkelige skolekammerat, som hun faktisk er ganske betaget af.
Da hendes mor beslutter at overraske hende med en stor fødselsdagsfest og inviterer alle og enhver, er teenageangsten ved at få overtaget: Greta falder udmattet i søvn midt under festen og slynges ind i en parallelverden, hvor alt er underligt mystisk og underligt, erotisk og temmelig grotesk. Kun dér kan hun finde sig selv.
Filmens temaer berør overgangen fra barn til voksen og identitet, i et drømmende univers af farver og fabeldyr. Der er klare referencer til et Wes Anderson-esk univers, både i forhold til måde filmen er filmet op, men også i farve og valg af univers.
Instruktør: Rosemary Myers
Land: Australisk
Længde: 1 time 17 min
Sprog: Engelsk
Source: www.facebook.com