Optimin ja Pörssin syysvaellus
Pörssi ry

Du 15/09/2017 07h00 au 17/09/2017 19h00

Ruunaan Retkeilykeskus
"Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt. Jos metsään haluat mennä nyt, näät sammalet myllätyt."
Syksyn lähestyessä Optimi ja Pörssi yhdistävät voimansa ja järjestämme 15.-17.9 yhteisen viikonlopun mittaisen syysvaelluksen Ruunaan retkeilyalueelle. Matkan aikana tulet kokemaan ja näkemään kaunista luontoa ja pääset nauttimaan vaelluksesta mahtavissa maisemissa huikean porukan kanssa. Tästä reissusta ei tunnelmaa ja seikkailua puutu, joten alahan jo pakata tavaroitasi!
Reissun hinta tulee olemaan 50 euroa sisältäen bussikyyditykset, kahden yön majoituksen tasokkaassa majoituksessa, sekä unohtumattomia elämyksiä.
Lähtö Ruunaalle tapahtuu perjantaina Jyväskylässä Matkakeskukselta klo 7.00. Optimi hyppää bussiin Carelian edestä noin klo. 11.00. Pysähdymme matkan varrella Lieksassa, jossa on varattu aikaa syömiselle ja viikonlopun ruokien ostamiselle. Ruunaan retkeilykeskuksessa majoitumme laadukkaissa mökeissä, joissa on täydet valmiudet ruuanlaittoon, sekä saunat. Majoittumista varten tarvitset mukaasi liinavaatteet. Palaamme Joensuuhun sunnuntaina noin klo 14-15.00. Jyväskylään arvioitu saapuminen on noin klo 18-19.00.
Ruunaan vaellusmaastot ovat pääsääntöisesti helppokulkuisia ja sopivat hyvin kaiken tasoisille vaeltajille. Vaelluskengät ovat kuitenkin erittäin suositeltavat, mikäli sellaiset omistaa. Lisäksi kunnon kengät pitävät jalat kuivina, sekä säästymme nilkkojen nyrjähdyksiltä yms. Rinkka ei ole pakollinen, koska pystyt jättämään tavarasi majoitukseen vaellusten ajaksi. Pienempi reppu on suositeltavaa olla mukana, missä saat kuljetettua eväät ja muut tarvitsemasi tavarat vaelluspäivien aikana.
Ensimmäisenä päivänä vaellamme noin 6km mittaisen reitin Ruunaan retkeilykeskuksen lähimaastossa. Toisena päivänä jakaudumme useammalle erimittaiselle reitille halukkuuden mukaan. Reittien pituudet vaihtelevat muutamasta kilometristä aina 22 kilometrin vaellukseen. Pidemmät reitit ovat haastavampia ja fyysisesti raskaampia, koska ne sisältävät enemmän nousuja. Kaiken kaikkiaan maasto on suurimmaksi osaksi kangasmaastoa, joka ei sateenkaan sattuessa muutu mutavelliksi vaan on pääsääntöisesti kuivaa ja helppokulkuista.
Huolehdithan siitä, että reissuun lähtiessäsi varusteesi ovat kunnossa, sekä sään- ja asianmukaiset. Tarvitset siis ainakin vaellukseen sopivat kengät, kelinmukaiset vaatteet, repun ja halutessasi seurueellesi trangian. Varsinkin toisena vaelluspäivänä ruokailu on tärkeä ja osallistuja itse saa päättää, pärjääkö pelkillä eväillä vai tekeekö ruokaa omalla trangialla.
Molemmilta ainejärjestöiltä mukaan vaellukselle mahtuu 30 henkeä.
Varmista paikkasi ilmoittautumalla tälle reissulle hyvissä ajoin, tätä reissua et halua missata!
Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa Optimilla sunnuntaina 13.8 klo 12.00 tälle sivulle ilmestyvän linkin kautta.
Linkki optimilaisten ilmoittautumiseen:
https://goo.gl/forms/Qa3d2pe0bZfE3hPp1
Ilmoittautuminen pörssiläisille tapahtuu Pörssin nettisivujen kautta.
Ilmoittautumislinkin ja lisätietoja tapahtumasta löydät täältä: Tulossa pian!
Mitä: Optimin ja Pörssin syysvaellus
Missä: Ruunaan retkeilyalueella
Milloin: 15.9-17.9
Mitä maksaa: 50e
Lisätietoja:
Iiro Eskelinen
Liikunta@porssiry.fi
+358445110495
Joel Leppinen
liikunta@optimiry.fi
+358504087260
Ruunaan Retkeilykeskus:
http://www.ruunaa.fi/fi/etusivu/
Source: www.facebook.com