IK:n hiiriviikot valtaa Muumimuseon!
Iltakoulu Ry

mer. 30/08/2017 de 15h00 à 19h00

Fuseau horaire : Helsinki (GMT+03:00)

Muumimuseo - Moomin Museum
Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Finland
"Tässä menee kyllä aina aika paljon aikaa hukkaan." ~ Muumipeikko
Muumipeikon kontroversiaalisesta lausahduksesta huolimatta suuntautuu Iltakoulun hiiriviikkojen kulttuuritapahtuma Muumimuseoon 30.8. klo 15-->! Amazing racen jälkeisissä pöhinöissä voidaan koota kaikki IK:n muumit takaisin laaksoonsa ja eheytyä henkisesti entiseen loistoomme. Vaikka jalka saattaakin jo painaa joillakin, tulee voimaa ammentaa Vilijonkan viisaista sanoista ''Taide ei ole hupia! Taide on tuskaa!''.
Vuoden 2017 kesällä Tampere-taloon avattu maailman ainoa Muumimuseo. Museon pohjana toimii Tove Janssonin Tampereen taidemuseolle vuonna 1986 lahjoitettu muumitaiteen kokoelma. Museon näyttelyt ''Kuinkas sitten kävikään'' sisältävät muun muassa alkuperäiset kuvitukset kaikkiin 12 Janssonin kirjoittamaa ja kuvittamaa muumikirjaa. 9.8. avautuva museon ensimmäinen vaihtuva näyttely ''Tove Jansson ja muumit'' puolestaan sisältää Janssonin alkupuolen töitä sisältäen 1930-luvun mustia muumeja ja sodan aikaista poliittista satiiria. Vaihtuva näyttely sisältää myös Arabian ensimmäiset muumimukit!
Kerää siis kimpsusi ja kampsusi ja suuntaa IK:n muumien, muurahaisleijonien, Piisamirottien ja muiden ötököiden kanssa seikkailulle Muumimuseoon! Museon sisäänpääsymaksu on 12€, mutta Iltakoulu korvaa hinnasta kolmanneksen, jolloin todellinen maksettava osuus on 8€. Jopa Nipsu olisi tällaisesta säästöstä ja kolikoiden jemmaamisesta ylpeä!
MITÄ? Iltakoulun hiiriviikkojen kulttuuritapahtuma Muumimuseoon!
MISSÄ? Tampere-talolla Muumimuseossa
MILLOIN? 30.8. klo 15--> (museo menee kiinni klo 19)
PALJON MAKSAA? 8€ kuonoa kohti (Iltakoulu korvaa lipun todellista 12€ hinnasta kolmanneksen)
Source: www.facebook.com