HJELP & brenn. // Café Stift
Cafe Stift

mer. 06/09/2017 de 22h00 à 0h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+02:00)

Cafe Stift
Kirkegata 41
2609 Lillehammer
Norway
HJELP og brenn(.) drar ut på Miniturné og første stopp er Lillehammer! Gjør dere klare for tidens lillelørdag <3
ID: 18
Billettpris:
Ordinær: 110,-
Student: 80,-
HJELP:
HJELP er et indiepunkband fra Tøyen som startet september 2016. I løpet av kort tid har de spilt med Honningbarna, LÜT, Hajk, Hoggormsafari og flere andre band.
De har også bevist at de er en bombe av et liveshow. I februar slapp bandet EP-en «Verdisaker» med slippkonsert på Parkteatret, og har siden det blitt anbefalt av P3 Urørt og samlet flere tusen avspillinger på streamingtjenester.
Bandet spiller variert musikk med et klassisk oppsett. Sjarmerer madammen og den unge herren. Så hvis du er turnt for musikk man kan blø og grine til, dø og danse til? Da sees vi på konsert.
brenn.:
brenn. (skrevet med liten forbokstav og punktum bare fordi) er garage-inspirert indierock på norsk. Bandet slapp i februar singelen «Lillestrøm» som ble anbefalt av P3 Urørt og høstet god omtale i flere anmeldelser.
brenn. Består av Edvard Smith Save og Rémy Malcherè Pettersen, de to til sammen står for den kreative prosessen i bandet og all låtskriving og innspilling.
Sounden er leken og dønn seriøs, grøtete og myk på samme tid. Sarkasme, ironi og self loathing er mange av temaene i låtene deres. Disse følelsene blir uttrykket med en stor bøtte humor, kjærlighet, fysisk aktivitet og en publikumskontakt som du aldri før har vært vitne til.
Source: www.facebook.com