Pilates Workshop
PZ Academy

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 15/10/2017 de 9h00 à 16h00/strike>

PZ Academy
Boogschutterlaan 37
8310 Sint-Kruis
Belgium
Pilates, zoals het vandaag de dag wordt gekend, oorspronkelijk Contrology genoemd door zijn bedenker Joseph Pilates, is een complete coördinatie van mind, body and spirit. Hoewel de discipline bekend staat om zijn capaciteit beweging biomechanica, spierkracht en flexibiliteit te verbeteren, zijn maar weinigen zich er van bewust dat Pilates’ visie ver voorbij fysieke training streefde. In zijn boeken Your Health (1934) en Return to Life Through Contrology (1945) deelt hij zijn holistische benadering, holistisch betekent evenveel en tegelijk aandacht voor lichaam en geest, die een levensstijl aanprijst van corrigerende training, mentale discipline, juiste voeding, rust, zonlicht en positief denken.
Waar je in deze workshop vooral mee in aanraking komt is met jezelf. Je leert je lichaam bewegen op een zo’n intens diepe manier dat je zelf verbaasd zal zijn over de intensiteit waarmee je deze opeenvolgende bewegingen uitvoert. Voor mij heeft Pilates een verschuiving teweeg gebracht in mijn lesgeven en dat doorgetrokken op mijn totale lessenaanbod en Personal Trainings. Het gebruik van alle Pilates voordelen zijn buitengewoon fascinerend.
Pilates voordelen:
• Je bouwt een aan betere houding
• Je verbetert je kracht, flexibiliteit, balans en lichaams - bewustzijn.
• Je ontwikkelt lange en sterke spieren
• Je versterkt je spieren die je wervelkolom ondersteunen (ook wel core genoemd).
• …
Deze workshop biedt jou de MAT 1 als intro. Wanneer je deze zelf geven wilt kan dit indien je hiermee zelf eerst aan de slag gaat. Maar geloof me: KRACHT komt niet vanzelf en oefening baart kunst. Je krijt een syllabus mee met alle uitleg en bijhorende foto’s.
Laat deze kans niet liggen en ga vooruit in jouw persoonlijke groei.
Deze workshop gaat door op zondag 15 oktober 2017 van 9u tot 16u. Dit in de Powerzone / Boogschutterslaan 37 / 8310 St-Kruis - Brugge. Kostprijs is 149 euro. Om je van jouw plaats te kunnen verzekeren stort je een voorschot van 49 euro op rekening van de PZ Academy (BE16 0017 6464 1174) met vermelding 'Workshop Pilates'
Source: www.facebook.com