Vindecare prin Armonizare Vibrationala - cu Martin Pigni
Hermitage. urban spiritual hub

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mer. 16/08/2017 de 18h30 à 20h30/strike>

Hermitage. urban spiritual hub
Str. Mihai Eminescu nr. 127 (intre Viitorului si V. Lascar)
020079 Bucharest
Romania
Vindecare prin Armonizare Vibrationala - cu Martin Pigni
Armonizarea Vibrationala: o invitatie de a opri timpul in loc, pentru a ne conecta cu propria noastra esenta.
Cu Sinele nostru Superior.
Realiniind Fiinta noastra cu Adevarul Spiritului.
Cu ajutorul sunetului si a vibratiei bolurilor tibetane si de cristal, a tobei samanice, a didgeridoo si a altor instrumente de armonizareprin sunet, vom intra in stadii profunde de relaxare si deschidere a Constiintei. Minte calma, corp relaxat, spirit prezent.
Armonizarea Vibrationala este o forma de terapie foarte elevata, subtila si profunda in acelasi timp, care purifica si aliniaza energia prin aplicarea unei frecvente (vibratii) specifice. Practic, sunetele aplicate ajuta corpul fizic, emotional, mental si spiritual sa isi aminteasca de vibratia initiala, divina, si sa se alinieze cu forma pura, perfecta de functionare, asa cum am fost creati de Prezenta Divina.
Aceasta tehnica deschide canalele de energie si echilibreaza chakrele, ajutand la reconectarea cu propria esenta pura si la elevarea nivelului vibrational. Revitalizeaza meridianele, elibereaza tensiuni musculare, produce un nivel de relaxare profunda, conduce subtil la niveluri alterate de constiinta, stimuleaza sistemul imunologic si echilibrul intre cele doua emisfere cerebrale, si multe alte beneficii.
Armonizarea Vibrationala ajuta la inlaturarea urii, furiei, ranilor emotionale, anxietatii, iritarii si a altor emotii care genereaza simptome fizice precum oboseala fizica si mentala, insomnie, dureri generalízate, imunitate scazuta, si multe altele care impiedica atingerea sentimentului de fericire interioara si starii de bine si de pace cu Viata insasi.
Despre Martin Pigni
MARTIN PIGNI este argentinian și după ce a călătorit timp de 7 ani prin America Latină și Europa, viața l-a dus către Bahia, Brazilia, unde trăiește de 6 ani. Martin lucrează cu terapia Armonizării Vibraționale cu Citirea aurei, Masaj intuitiv și Mișcare Corporală Conștientă. El aduce împreună sunetul cu atingerea și mișcarea pentru a intra cu prezență, iubire și adâncă compasiune în niveluri profunde de blocaje energetice, în felul acesta ajutând la desfacerea lor.
UNDE?
Va asteptam Miercuri, 16 august, de la ora 18:30, la Hermitage Urban Spiritual Hub pentru 2 ore de Vindecare cu sunet, Relaxare profunda, Purificare si Reconectare cu Esenta care ne locuieste.
CAT COSTA?
Contributie constienta.
Source: www.facebook.com