Vegan Potluck
Washboard Art & Jazz Café

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

dim. 13/08/2017 de 18h00 à 21h30/strike>

Washboard Art & Jazz Café
Brusselstraat 5
2018 Antwerp
Belgium
Hallo iedereen,
Putteke zomer en dus is het nog eens tijd voor een Vegan Potluck met Vegan Antwerp, die we voor de gelegenheid ook openstellen voor onze vrienden buiten 't Stad en onze FB-groep.
Washboard Art & Jazz Café is zo vriendelijk om hun lokatie aan te bieden voor het organiseren van deze Vegan Potluck. Zoals we ondertussen al weten kunnen we deze zomer ons Belgische weer niet echt vertrouwen, maar nu hebben we de mogelijkheid om binnen te zitten, ofwel op het gezellige terras of ook het koertje van het Washboard Arts & Jazz Café te Antwerpen. Er is een capaciteit tot 49 personen, dus reserveren is geen verplichting. Het is wel handig om op deze pagina aan te geven wie er graag komt.
Deze potluck vind plaats in een horecazaak, dus wij zorgen enkel voor het eten, drank wordt besteld aan de toog.
Washboard is zoals gezegd ook een Art Café en tijdens onze potluck zal er werk te zien zijn van Sergei Andreev, die met zijn project "Renegade" met een rebelse of eerder kritische bril naar de maatschappij kijkt. Zijn schilderijen worden wel eens omschreven als 'primitieve kitsch', dus dat belooft alvast... :-)
Washboard Art & Jazz Café ligt in de buurt van het nieuwe Justitiepaleis (het Vlinderpaleis :-) ), dus niet ver van de ring rond Antwerpen. Wie met de tram komt neemt tram 4 of 12 en stapt best af aan de Bolivarplaats...
Iedereen welkom...! (en smakelijk ;-) )
Source: www.facebook.com