DIY IoT #1 - Displaying data in the physical world
Work-Work

mardi 22 de 17h00 à 21h00

Fuseau horaire : Oslo (GMT+02:00)

Hackheim
Munkegata 58
7010 Trondheim
Norway
Hackheim i samarbeid med Dataforeningen lanserer en serie med workshops hvor temaet er å designe og bygge dine egne IoT gadgets fra bunnen av, workshoppene vil introdusere deg for det du trenger av verktøy for å gå fra idè til prototyp på en kveld, dette inkluderer grunnleggende 3D modellering, programmering og elektronikk, etter hver endte workshop vil deltageren ha med seg en ny prototyp hjem klar til bruk eller videre hacking.
Under #trondheimplayground arrangerer vi en "teaser" workshop hvor vi benytter Particle Photon og rammeverket rundt Particle økosystemet til å hente data fra nettet og hvordan man kan vise denne informasjonen i den fysiske verden, I sammenheng med den klassiske trønderske sommeren så vil vi denne gangen benytte oss av værdata for å vise anbefalninger på antrekk før man går ut døra om morgenen. Vi viser også hvordan denne dingsen kan "hackes" for å f.eks. vise andre data fra f.eks. slack, prosjekthåndteringsverktøy o.l.
Deltagelse koster 500 kr. ink. avg. og billett kjøpes i forkant på www.hackheim.hoopla.no(NB: Kun 10 plasser), deltagere må ha med egen laptop og innholdet er rettet mot de som allerede kan grunnleggende programmering.
Source: www.facebook.com