Laughter Fitness / Laughter Yoga Workout
Smeh Joga Srbija / Laughter Yoga Serbia

Du 15/09/2017 10h00 au 17/09/2017 19h00

Fuseau horaire : Belgrade (GMT+02:00)

BelExpo Centar
Španskih Boraca 74
11000 Belgrade
Serbia
BELFISS - Fitness & Helth Expo 2017
Predavanje i radionica:
"Laughter Fitness / Laughter Yoga​​ Workout"
"Laughter Fitness / Laughter Yoga​​ Workout" - Tema predavanja o smehu u okvitu najvećeg regionalnog sajma rekreacije i fitnesa – BELFIS, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, Beograd, od 15. do 17. septembra 2017. godine.
Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness i dostupna je svima - amaterima, kao i profesionalcima. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama. Više od 60 aktivacija uživo na tri bine, kao i prezentacije vezane za fitnes, wellness, mešovite borilačke veštine, aktivnosti za decu, bodibilding, ali i VII Evropski fitness kongres, seminari i predavanja vrhunskih stručnjaka biće dostupni tokom trajanja sajma.
Pokrivajući više od 2.500 kvadratnih metara sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS će postaviti svoje mesto na mapi fitnes događaja regiona.
Predavač na temu smeha pod naslovaom
"Laughter Fitness / Laughter Yoga​​ Workout" i voditelj radionice:
Olivera Radovanović - "Holyveerra", kako je od milošte zove njen učitelj i začetnik Laughter Yoge dr Madan Kataria, je svedok moći našeg unutrašnjeg potencijala za samoisceljenje kroz smeh, predsednik udruženja Smeh Joga Srbija, učitelj Laughter Yoge, internacionalni Laughter Ambassador, implementator ove moćne tehnike u Srbiji, lider ove profesije u regionu.
Datum:
Petak, subota, nedelja (15, 16 i 17. septembar 2017. godine)
Radno vreme:
Sajam Belfis je za posetioce otvoren svakog dana od 10 do 19 časova.
Mesto"
BELEKSPO centar, Španskih boraca 74a, Novi Beograd (pored hotela Holiday Inn)
Ulaznice se kupuju na blagajni BELEKSPO centra, Španskih boraca 74a, Novi Beograd.
Cene:
Cena jednodnevne ulaznice je 200 dinara.
Cena ulaznice za sva tri dana je 400 dinara.
Deca do 12 godina ne plaćaju ulaznicu.
Članarina:
Uz kupljenu ulaznicu ostvarujete pravo na besplatnu mesečnu članarinu za vežbanje u fitnes klubu u Vašem mestu stanovanja.
Procedura:
Na blagajni ćete uz ulaznicu dobiti i listić sa podacima za kontakt. Listić popunite i ubacite u jasno označene kutije. Na osnovu tih podataka, predstavnici sajma Belfis će Vas kontaktirati i uputiti u klub shodno vašoj adresi stanovanja.
Source: www.facebook.com