Feestmarkt
Emmaus Haarzuilens

sam. 26/08/2017 de 11h00 à 15h00

Fuseau horaire : Amsterdam (GMT+02:00)

Emmaus Haarzuilens
Eikstraat 14
3455 SJ Haarzuilens
Netherlands
Op zaterdag 26 augustus houden we weer een feestmarkt! Er is een hele bijzondere verzameling leuke spullen te koop (curiosa, kleding, sieraden, meubels, etc.), een koffiekraam met drankjes en hapjes, leuke spelletjes voor kinderen en natuurlijk onze jaarlijkse modeshow. De band Kasba zorgt voor een gezellige sfeer met hun akoestische set.
De opbrengst van de feestmarkt zal gaan naar 2 Afrikaanse projecten, die beiden een soortgelijk doel nastreven.
STOP Poverty is een kleine non-profit organisatie die zich inzet voor de armsten in Oeganda. Dit keer gaat het om een onderwijsproject voor 700 leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar in Bupadhengo, Oeganda. Wij gaan een bijdrage doen voor de aanschaf van landbouwgrond en plantmaterialen. Van de productieopbrengsten hiervan wil het project zich zelf kunnen gaan financieren.
Bij MARS (https://www.facebook.com/Emmaus.Togo) worden moeders georganiseerd en geschoold zodat ze meer financiële mogelijkheden krijgen om hun kinderen goed onderwijs te kunnen laten volgen.
We gaan een bijdrage doen aan de voltooiing van de bouw van een kantoor- winkelpand waar o.a. inkomsten genererende activiteiten zullen gaan plaatsvinden.
Source: www.facebook.com