Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά
Τεχνοδρόμιο, Κέντρο Λόγου και Τεχνών

Du 01/09/2017 00h00 au 10/09/2017 00h00

Fuseau horaire : Nicosia (GMT+03:00)

Τεχνοδρόμιο, Κέντρο Λόγου και Τεχνών
Γρηγόρη Αυξεντίου 9
3025 Limassol
Cyprus
Προκαλώντας τις ιστορίες, σκαρώνοντας στίχους, γαργαλώντας τα γράμματα, μπαίνουμε στον γραπτό λόγο από το παράθυρο και ψάχνουμε τον κρυμμένο θησαυρό. Όταν τον βρούμε, θα είναι όλος δικός μας!
Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά που απολαμβάνουν το γράψιμο και για αυτά που χρειάζονται ένα χεράκι για να το απολαύσουν. Εξοικείωση με διαφορετικά είδη γραφής, μέσα από ποικίλα εργαλεία ξεκλειδώματος της φαντασίας και της έκφρασης. Μια ευκαιρία να αναπτύξουν τα παιδιά καλύτερη σχέση με το βιβλίο και το τετράδιο ή άλλιώς ένα ταξίδι με σύνθημα «εδώ γράφει καλύτερα όποιος περνάει καλύτερα!»
-χωρίς-μπρατσάκια-μόνο-με-μολύβι
Τμήματα για παιδιά 7-9 και 9-12 χρόνων.
Έναρξη Μαθημάτων: Σεπτέμβριος 2017
Δίωρα εργαστήρια, μια φορά τη βδομάδα, σε ώρες που θα καθοριστούν προσεχώς.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για πληροφορίες και εγγραφές, τηλ. 99932788 και inbox.
Εμψυχώτρια: Στέλλα Βοσκαρίδου Οικονόμου
Η Στέλλα Βοσκαρίδου Οικονόμου γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1981. Σπούδασε Μουσικολογία στην Αθήνα και στο Νιουκαστλ του Ηνωμένου Βασιλείου (MLitt και PhD) και στο χώρο της μουσικής ασχολείται ανάμεσα σ᾽άλλα με την έρευνα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις της γλώσσας με τη μουσική. Ως μουσικοπαιδαγωγός έχει εργαστεί σε όλες σχεδόν τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ενώ έχει διδάξει αντικείμενα σχετικά με το ρόλο της μουσικής στην αφήγηση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στις Σχολές Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών Αθήνας και του Κέντρου Λόγου και Τεχνών «Τεχνοδρόμιο» στην Κύπρο.
Εχει εκδόσει τα βιβλία ποίησης Αναγέλαστα, Των Γεναικών τζαι των Σκαλαπουντάρων, εκδ. Τεχνοδρόμιον 2013 και ΦόΒ, Υπογλώσσιο Νυχτερινό, εκδ. Τεχνοδρόμιον 2015. Για το πρώτο της βιβλίο συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα των υποψηφίων για το Κρατικό Βραβείο Νέου Λογοτέχνη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Έχει συμμετάσχει με κείμενά της σε ανθολογίες, έντυπα και διαδικτυακά περιοδικά, ενώ το Μάρτιο του 2017 αναδείχθηκε νικήτρια στο 1ο Διεθνές Poetry Slam που έγινε στην Κύπρο. Το βιβλίο της ΦόΒ, Υπογλώσσιο Νυχτερινό θα κυκλοφορήσει σύντομα στα Σερβικά από τον εκδοτικό οίκο Treći Trg.
Source: www.facebook.com