Boklansering: Går du nå, er du ikke lenger min datter
Ugla

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 15/08/2017 de 19h00 à 1h00/strike>

Ugla
Kristian Augusts gate 7A
0164 Oslo
Norway
Den 15. august blir det boklansering av boka «Går du nå, er du ikke lenger min datter» med forfattersamtale mellom Anne Bitsch og Ida Irene Bergstrøm, samt signering av bøker og fest etterpå.
Boka er en selvbiografisk dokumentar- og debattbok som handler om Anne Bitsch sin oppvekst med en psykisk syk og alkoholisert mamma i Danmark på 1980- og 1990-tallet. I boka tegnes et portrett av moren og oppvekstmiljøet – en tilsynelatende nokså vanlig middelklassefamilie med høy kulturell kapital og politisk engasjerte og liberale foreldre. Dette endret seg sakte, men sikkert: Hverdagene ble preget av en emosjonelt fraværende mor som satt oppe på nettene og drakk og en datter som måtte legge henne i seng, ordne huslige plikter, fjerne flasker og trøste - og etterhvert også av vold, fortielser og overgrep.
Med stor kjærlighet leter Anne Bitsch etter svar på hvem hennes mor egentlig var og hvordan en familie kunne gå i oppløsning uten at noen grep inn og hjalp et lite barn. Det er en bok om klasseskam og mønsterbrudd, om overlevelse og tilgivelse, og om enkeltmenneskets og samfunnets avmakt i møte med omsorgssvikt av barn.
Informasjon og kjøp av boka fra forlagets nettsider: https://spartacus.no/boker/gar-du-na-er-du-ikke-lenger-min-datter
Source: www.facebook.com