26, 27 и 28.09 - двудневно и тридневно обучение по миглопластика
ES beauty & make up studio

Du 26/09/2017 09h00 au 28/09/2017 16h30

Fuseau horaire : Sofia (GMT+03:00)

ES beauty & make up studio
kv. Iztok, 16 Frederic Joliot-Curie, bl.155, fl.3, office 5
1113 Sofia
Bulgaria
Професионални курсове за удължаване и сгъстяване на мигли
ES Academy представя новата си програма за вашето професионално развитие, като провежда обучение за удължаване и сгъстяване на мигли. Преподават се техниките „Косъм по косъм“, 3D и Russian Volume.
❗️Удължаването и сгъстяването на мигли е изключително отговорна процедура! Двудневеното и тридневно обучение не е достатъчно за успешното реализиране на специалиста и за правилното прилагане на процедурата. По тази причина, ES Academy предоставя на своите ученици и тримесечна онлайн подкрепа, посредством сформирането на вайбър група. В тази група, бъдещите специалисти имат непрекъсната връзка със своя преподавател. Те могат да изпращат снимки, да задават въпроси, да обсъждат казуси, да получават насоки и правилни решения при възникнали трудности по време на работа.❗️
✔️Техниката „Косъм по косъм” е безвреден и ефикасен метод, с който се гарантира естествена визия и дълготраен ефект. При тази техника се апликират единични удължители върху всяка подходяща естествена мигла, без да се нарушава естествения цикъл на растеж, като в същото време се увеличава дължината и обема на миглите.
✔️3D (4D/5D) / Russian Volume е метод, чрез който се постига изключителна гъстота, изразителност и обем на естествените мигли. Както показва самото име на техниката, тук се използват няколко на брой косъмчета (3, 4 или 5), които се залепват върху един естествен косъм.
Модули на обучения:
❗️Първи модул (Косъм по косъм 1:1):
Състои се от 12 астрономически часа, разпределени в рамките на два учебни дни (от 9.00 до 16.00ч.), с почивки от 1 ч.
Първи ден:
Теоретична и практическа част на техниката „Косъм по косъм”
- През първия ден, курсистът се запознава с технологията на процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.
- Отделя се основно внимание на задължителните хигиенни изисквания, които трябва да се спазват преди, по време и след процедурата.
- Изучават се основните грешки, които могат да доведат до алергична реакция при клиентите.
- Запознават се с най-често срещаните проблеми при естествените мигли, растеж и структура на косъма, както и с начините на определяне и изграждане на миглите.
- Преподава се правилния подход към клиентите преди и по време на процедурата, както и грижите, които трябва да се полагат след нейното приключване.
- На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне на формата и поставяне на миглите, упражнявайки се върху изкуствени манекени.
Втори ден:
- Учениците наблюдават демонстрация на последователността при работата върху жив модел. Курсистите се разделят на две групи и се упражняват върху жив модел, като следват насоките на лектора.
- След приключване на обучението се получава достъп до on-line група във Viber, където в продължение на 3 месеца участниците разполагат с постоянна подкрепа и насоки при възникнали допълнителни въпроси и казуси, свързани с добиването на практика.
Цена на първи модул "Косъм по косъм" 1:1- 600.00 лв. без ДДС
❗️Втори модул (3D/4D/5D и Russian Volume)*:
Състои се от 6 астрономически часа (от 9.00 до 16.00ч.), с почивка от 1 ч.
*Еднодневно теоретично и практическо обучение на техники 3D/4D/5D и Russian Volume, може да се изучава и самостоятелно, ако кандидатът вече има завършен курс на обучение „Косъм по косъм”.
Цена на втори модул (3D/4D/5D/Russian volume) за завършили или практикуващи класическа техника 1:1 - 350.00 лв. без ДДС
При записване на двата модула, курсистите ползват отстъпка, като общата сума на тридневното обучение е 900.00 лв. без ДДС
Ако кандидатът желае да усвои и да практикува само 3D/4D техниката, то тогава обучението е необходимо да бъде двудневно с цел по-добро усвояване на теоретичния материал и на практиката.
Цена за двудневно обучение за втори модул - 600.00 лв. без ДДС
- Изучават се особеностите на технологията на 3D процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.
- На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне, изграждане и поставяне на 3D/4D/5D/ Russian Volume мигли, като се упражняват върху изкуствени манекени. ( При двудневно обучение за 3D техника /Russian volume на втория ден се работи върху живи модели )
След приключване на обучението, курсистите получават сертификат от ES Academy.
Всички материали и оборудване по време на обучението се предоставят от ES Academy.
❗️За втория ден на обучение е необходимо участниците да си осигурят модел за изграждане на мигли.
Участниците ще имат възможността след приключване на обучението да получат пълна информация за всички материали и инструменти, както и да си закупят професионален стартов пакет, необходим за започване на работа.
❗️Трети модул: Мастер ниво за техниката „Косъм по косъм” или 3D/4D/5D и Russian Volume*
*За подобряване квалификацията на завършили специалисти.
Еднодневно теоретично и практическо обучение за надграждане на придобити знания в областта на миглопластиката. Обучението предоставя тънкости и похвати при комбинирането и изграждането на мигли. Отделя се основно внимание на задължителните хигиенни изисквания преди, по време и след процедурата. Изучават се всички известни възможни алергични реакции, които могат да повлияят качеството на работата върху клиента. Запознават се с най-често срещаните проблеми при естествените мигли, растеж и структура на косъма, както и с начините на определяне и изграждане на миглите. Подход към клиентите преди началото на процедурата, поведението след процедурата.
6 астрономически часа – от 9.00 до 16.00ч.
От 9.00 до 12.00 - теория
От 12.00 до 13.00 -почивка
От 13.00-16.00- практика върху живи модели.
Необходимо е участниците да си осигурят модел.
Цена за Мастер ниво - 350.00 лв. без ДДС
Важно!!!
Краен срок за записване и авансово заплащане на капаро за участие и запазване на място е 15.09.2017г.
Source: www.facebook.com