Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

jeu. 14/12/2017 de 20h00 à 23h30/strike>

Ancienne Belgique - AB
Anspachlaan 110
1000 Brussels
Belgium
Met de reeks Jazz 100 besteedde Muziektempel AB dit jaar uitgebreid aandacht aan jazz. Tijdens de afsluitende week van dit feestjaar staat de jong(st)e generatie muzikanten uit De Hedendaagse Vaderlandse Jazzscène centraal. Ook ons eigen label W.E.R.F. Records kreeg carte blanche en organiseert zo voor het eerst een labelnight buiten de eigen muren.
SCHNTZL
Jonge veulens Hendrik Lasure (piano) en Casper Van De Velde (drums) brengen op hun titelloos debuut heerlijk minimalistische en filmische composities. Soms ingetogen, soms opzwepend en met echo’s van GoGo Penguin, Mark Guiliana en Brad Mehldau tot Keith Jarrett en Philip Glass.
COMPRO ORO
Dit Gentse jazzensemble flirt met latin, maar op de manier zoals Cal Tjader, Marc Ribot Y Los Cubanos Postizos of Mulatu Astatke dat zouden doen. Hun debuut Transatlantic en de jongste 10 inch Bombarda zijn om vingers van af te likken.
BERAADGESLAGEN
BeraadGeslagen is het opzwepende project van Lander Gyselinck (LAB Trio, Stuff.) en Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Stadt). Na tien jaar in stoffige repetitieruimtes en dampende kelders te jammen, verscheen afgelopen jaar een debuut-EP vol heerlijk georchestreerde chaos, bruuske drumuitspattingen en verrassende synth-uithalen.
Tickets: €10 (enkel via www.abconcerts.be)
Source: www.facebook.com