Blocați în labirint, de George Simion,azi în Timișoara -mâine
Unirea TV

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

lun. 17/07/2017 de 18h00 à 19h00/strike>

La Două Bufniţe
Piaţa Unirii nr. 11 (intrare de pe Matei Corvin)
300085 Timisoara
Romania
Luni, 17 iulie, la librăria La Două Bufnițe din Timișoara, de la ora 18.00, va avea loc lansarea cărții ,,Blocați în labirint”, (Editura Timpul, 2017), semnată de George Simion, activist civic, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.
”Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi, pe parcursul a 26 de ani. Scrisă de un om implicat și devotat cu adevărat unei cauze, care e convins că singura cale a cetățenilor moldoveni de a fi parte a Uniunii Europene este Unirea Republicii Moldova cu România, cartea lui George Simion explică într-un limbaj accesibil, dar nicidecum simplist, situația reală în Republica Moldova pentru cei care într-adevăr doresc să o înțeleagă.
În paginile cărții se perindă personajele cheie de la masa puterii, cei care creează iluzia că Republica Moldova poate fi o Elveție a Europei de Est. Demontând această amăgire, pas cu pas, cu argumente solide, date, exemple, autorul demonsterează că statul Republica Moldova nu poate exista, din considerente identitare, geopolitice, economice, sociale și culturale.
Vă invităm la o discuție despre un stat artificial, în care orice ilegalitate este posibilă. Lansarea va avea loc în prezența autorului și a unor invitați surpriză numele cărora le vom dezvălui în curând. Fiți cu ochii pe noi!
Source: www.facebook.com