Hiljainen Yin jooga
Sun Ahonlaita

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 18/07/2017 de 17h30 à 19h30/strike>

Taidekeskus Ahjo
Kirkkokatu 23
80100 Joensuu
Finland
Heinäkuun pitkä yin joogatunti sisältää paljon hiljaisuutta. Hiljaisuus kutsuu matkalle kohti omaa syvempää olemusta, täydellistä antautumista vain olemaan tässä hetkessä. Runot, universaalin viisauden sanat ja pehmeä äänimaailma vievät kohti itseymmärrystä ja myötätuntoa.

Yin jooga tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja tasapainottaa kesän lämpöä ja energiaa.
Yin jooga-asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan antaen kehon pysähtyä, rentoutua ja vähitellen antautua omalla painollaan painovoimalle. Kun lihaksemme rentoutuvat, asentojen vaikutukset ulottuvat aina sitkeimpiin jännityksiin ja jäykkyyden tuntemuksiin erityisesti alaselän ja lantion alueella. Keskittymällä hengitykseen voimme vähitellen antaa asentojen syventyä ja päästää irti kontrollista ja jännityksistä. Yin jooga saa energian kiertämään koko kehossa ja rauhoittaa myös kiireistä mieltä.
Mukaan tarvitset pitkähihaiset, mukavat vaatteet, oman joogamaton ja torkkupeiton. Tarvittaessa saat joogamaton myös lainaan.
Kertamaksu näihin workshoppiin on 20 EUR käteismaksu tai 2 rastia Sun Ahonlaidan joogakortista. Ilmoittautuminen Sun Ahonlaidan kalenterin kautta.
Tunnin ohjaa Ammeri Kankaisto.
Lämpimästi tervetuloa <3
Source: www.facebook.com