Curs Lamaze pentru Cezariana
Centrul ProMama

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 20/06/2017 de 18h00 à 20h00/strike>

Centrul ProMama
Strada Elena Caragiani, Nr. 20 A, Sector 1
014214 Bucharest
Romania
Educatia si practicile Lamaze sunt corelate cu cele mai bune si mai recente informatii medicale disponibile. Scopul cursurilor este de a oferi viitoarelor mamici informatii corecte, siguranta si incredere in capacitatea lor de a da nastere si de a fi mame bune.
In urma cursului vei putea sa participi activ si sa iei decizii informate pe parcursul nasterii, vei sti la ce sa te astepti si atunci te vei bucura mai mult de eveniment. Nu in ultimul rand, vei sti sa ingrijesti corect nou-nascutul in perioada post-partum.
La acest curs afli informatii despre cum sa te pregatesti inainte de nastere, despre operatie, despre procedurile medicale impuse in spital, despre recuperare - inclusiv despre anumite tehnici de respiratie si relaxare, pentru a inlatura eventuala frica de dinainte de eveniment.
Cursul se structureaza in 3 sedinte, iar temele acoperite sunt:
* stilul de viata sanatos al gravidei
* semnale de alarma in caz de travaliu prematur
* indicatiile cezarienei
* procedurile de dinainte de operatie
* procesul nasterii
* recuperarea dupa cezariana
* starile psihice si fizice dupa nastere
* initierea alaptarii
* tehnici de confort pentru emotiile si frica de interventie
* puericultura si notiuni de ingrijirea bebelusului
Se recomanda sa incepi cursul daca ai intre 26 si 32 de saptamani de sarcina, astfel incat sa ai suficient timp sa il finalizezi (in total, cuprinde 3 sedinte, programate pe parcursul unei luni).
Vino impreuna cu viitorul tata! Daca partenerul este implicat inca de la inceput, el va fi mai pregatit sa devina TATA, iar familia va fi mai unita si mai puternica. In plus, tatal primeste atestatul de absolvire a cursului de puericultura cu care obtine inca 10 zile de concediu dupa nasterea copilului. Mai important decat atat, tatal va fi pregatit sa te sustina si sa-si ingrijeasca corect bebelul.
La ProMAMA Cursurile LAMAZE sunt sustinute de un Educator Prenatal Certificat Lamaze si Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC): Sorana Muresan / Andreea Manea.
Durata cursului: 6 ore, structurate in 3 sedinte a cate 2 ore.
Cost: 320 lei
Fiti parinti informati si relaxati!
Inscrie-te la receptie@promama.ro sau http://www.promama.ro/programare sau 0727 766 262.
MAternitatea e MAgica!
Source: www.facebook.com