Ruta teatralitzada: La bibliotecària de Betúlia
Oficina de Turisme de Badalona

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 20/06/2017 de 17h30 à 20h00/strike>

Espai Betúlia
Carrer Enric Borràs, 43-47,Codi postal: 08912 Badalona
Badalona
Spain
Ruta teatralitzada el dia 20 de juny a les 17.30 h i a les 19 h.
Després de l’èxit de les dues primeres convocatòries per celebrar amb nosaltres els aniversaris de la Biblioteca Can Casacuberta i de l’Espai Betúlia, tornem a convidar-vos a la ruta teatralitzada La bibliotecària de Betúlia per dins del recinte de Can Casacuberta i de l’Espai Betúliaa càrrec de la companyia AlambiQ Destil·leria Cultural.
Acompanyats de l’Agustina, una escriptora novell en ple procés de creació de la seva novel•la policíaca, La bibliotecària de Betúlia, i per la Cinta, una intrèpida documentalista, els usuaris descobriran els misteris que amaga la novel•la alhora que passejaran pels racons no accessibles al públic habitualment. Al llarg de la ruta descobriran un espai curull d’històries dites i escrites, i recordaran alguns personatges històrics de la ciutat.
L’activitat és gratuïta i la diversió està garantida. Per assistir cal fer la inscripció prèvia a l’Espai Betúlia a partir del dia 30 de maig, de dilluns a divendres de 10 h a 20.30 h.

Punt de trobada: Porta d’entrada a la biblioteca Can Casacuberta (c/ Mossèn Anton), 10 minuts abans del començament de la ruta.
Source: www.facebook.com