Team Nordic Trail Sommaravslutning Stockholm!
Team Nordic Trail

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

mar. 20/06/2017 de 18h00 à 21h00/strike>

Östermalms IP
Fiskartorpsvägen 2
114 33 Stockholm
Sweden
SOMMARAVSLUTNING - TRÄNING, FEMKAMP, GRILL, DRYCK & HÄNG
Dags för kick-ass sommaravslutning för TNT Stockholm på Östermalms IP och vid Outdoorladan! En grymt kul kväll fullmatad med aktiviteter och häng med kul folk! Du får helt enkelt inte missa detta :) Kan du inte vara med på träningen vid ÖIP eller tränar i Sollentuna istället? Kom till Outdoorladan från kl.19 och framåt för allt annat roligt!
OBS: Kommentera här i eventet om du vill köpa mat efter passet så att vi vet hur mycket kocken ska förbereda.
- 17.45 Samling vid ÖIP precis som vanligt. Där stuvar du in din eventuella väska i TNT-bilen som kör den till Outdoorladan på Norra Djurgården under tiden du tränar.
- 18.00 - 19.00 Ett kul träningspass i flera nivåer/grupper. Under nerjoggen tar vi oss bort till Outdoorladan.
- 19.00 Ladan har portarna öppna, kocken har grillen redo och du kan köpa mat o dryck för en högst överkomlig summa :) Det kommer finnas en (1) rätt (tänk burgare) men om du hellre vill grilla din egen medhavda mat på plats så funkar det också. Betalning sker helst med Swish, men kort funkar också.
- 19.30 - 20.00 Vi delar upp oss i lag som drabbar samman i en sjukt rolig, rafflande och prestigefull femkamp. Vilka grenar det är? Det är hemligt fram till starten!
- 20.00 - ?? Häng vid ladan med musik, dryck, snack och mer info om våra sommar- och höstresor. Du kan också köpa TNT-prylar och boken Naturkraft.
Ombyte och dusch då?
Ta med lite torra kläder som du snabbt kan svida om till i Ladan. Om du verkligen, verkligen måste duscha så löser vi det, men det finns bara 1 st dusch så att du vet :)
Hur tar jag mig hem då?
Enklast är att jogga/gå en dryg km till T-Universitetet, alt. en buss från Norra Djurgårdsstaden. Outdoorladan ligger här: https://goo.gl/maps/xfGay1jxSpL2
PS. Detta är ett arrangemang för medlemmar i Team Nordic Trail. Varmt välkommen att bli medlem på www.teamnordictrail.se/medlemskap
Välkommen!
Source: www.facebook.com