Taking cosplay to the next level: Lys, Arduino, Elektronikk
Work-Work

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 20/05/2017 de 11h00 à 17h00/strike>

Hackheim
Munkegata 58
7010 Trondheim
Norway
Vi på folkeverkstedet Hackheim ønsker å holde workshops og kurs for andre kreative fritidsmiljø her i Trondheim. Vi starter med byens cosplayere! I denne omgang så har vi lagt opp et kurs rettet mot å få ting til å lyse (ok, vi er ikke så gode på reklame, vi er bedre på det tekniske!). Vi er en gjeng med nerder som er godt kompetente på programmering og elektronikk og ønsker å dele våre kunnskaper med dere.
Påmelding og betaling gjøres på: https://hackheim.hoopla.no/sales/cosplay
Vi starter workshopen helt fra bunnen av med hvordan man kan få en enkelt lysdiode til å lyse, fortsetter med litt grunnleggende elektronikk, demonstere forskjellige typer lys man kan enkelt montere inn i kostymer/props og avslutter med å kjøre en solid økt hvor vi lærer dere å programmere Arduino til å lage interaktive eller animerte kreasjoner (tenk: tryllestav som reagerer på bevegelse, ting som skifter farge og lignende).
Vi setter ingen krav til kunnskape på forhånd og alle som en er velkomne!
Det eneste du trenger å ta med er en laptop, den trenger ikke å være spesielt kraftig eller noe så lenge du har mulighet til å installere programvare på denne selv.
Vi har sett til utlån for bruk under workshopen, vi har også utstyr til salgs om du har lyst til å fikle videre etter workshoppen.
Workshoppen varer fra 11 til 17 og deltagelse koster 200kr.
Det er plass til 20 stk og er det interesse for mer så kjører vi en ny runde senere.
Påmelding og betaling gjøres på: https://hackheim.hoopla.no/sales/cosplay
Source: www.facebook.com