VenneYoga med Eilin og Michael
HiYoga

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

sam. 20/05/2017 de 12h00 à 14h00/strike>

HiYoga
Schultzgate 7
0365 Oslo
Norway
VenneYoga med Eilin og Michael
«Intet menneske er en øy», heter det, og det er i samspill med andre og våre omgivelser, at vi opplever oss selv som en del av helheten. Berøring er vår aller første form for kommunikasjon, og positiv fysisk kontakt styrker også helsa. Vi er jo sosiale dyr, og delt glede er dobbelt glede!
I denne 2-timers økten gis en smakebit på noe av yogaens helbredende potensiale som oppnås når praksisen gjøres i fellesskap med andre. Vi starter med avspenning, før vi går gjennom enkle oppvarmingsøvelser i par. Deretter får vi opp varmen solo på matta med en deilig vinyasa flow før vi gjør noen fellesøvelser for gøy.
Etter en liten pause samles vi igjen for å lære hvordan vi kan ta hverandre dypere inn i praksisen, gjennom partnerjusteringer og tips for utvalgte stillinger. Vi leder også igjennom partnermassasje som dere vil lære og få øve på hverandre, før vi avslutter med avspenning og meditasjon. Kom gjerne med og uten partner, alle kommer til å få noen å praktisere med for fellesdelene, og det kommer til å bli mye latter og moro, samt deilig massasje!
Dato: 20. mai 2017
Kl: 12.00-14.00
Pris: Gratis for HiYoga medlemmer og din venn.
Påmelding: Send mail til majorstuen@hiyoga.no
Om instruktørene
Eilin Ma Dalby
Eilin startet med yoga i 2008 og har undervist siden 2011. Hun har bred erfaring innen forskjellige stiler og har blant annet undervist ashtanga vinyasa yoga, vinyasa flow, yogic arts, yin yoga, gentle flow, restorativ yoga, gravid- og barselyoga, barneyoga og basic yoga. Eilin har fullført tre 200-timers og en 300-timers Yoga Alliance godkjent yogautdanning, i tillegg til flere fordypningskurs og workshops med internasjonalt anerkjente lærere.
Mitt engasjement i yoga springer ut av en fast overbevisning om dets fordeler, gjennom å observere hva det har gjort for mitt eget liv. Det å få dele disse hjelpsomme verktøy slik mine lærere så generøst har delt dem med meg, inspirer meg stadig til videre praksis.
Michael Larsen
"Michael bryter ned avansert teknikk og holder transformerende flow timer når han deler sin bevegelsesterapi."
Michael er utvikleren av "Hiyoga Strong" konseptet og har undervist yoga på fulltid siden høsten 2011. Han er en student av internasjonalt annerkjente Duncan wong, grunnleggeren av Yogic Arts systemet, Michael er en av systemets topp lærere i verden. Han holder transformerende klasser når han deler sin yoga- og bevegelsesterapi.
Foto: Svetlana
Source: www.facebook.com