Exclusieve masterclass/presentatie Henriëtte van Gasteren

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 21/04/2017 de 19h30 à 22h30/strike>

Galerie Mi
Beethovenlaan 13
3723 JJ Bilthoven
Netherlands
Humoristische of absurde ensceneringen, provocerend naakt en emotionele, soms pijnlijke zelfportretten. Lilith, pseudoniem van Henriëtte van Gasteren (Sevenum, 1964), fotografeert zichzelf om zo thema’s als vrijheid, identiteit en gelijkheid te onderzoeken. Wie is zij? Wie is zij in relatie tot anderen en haar omgeving? In een zoektocht naar ultieme kwetsbaarheid geeft zij zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot. Tegelijkertijd blijft de vraag bestaan of het beeld dat de beschouwer van haar heeft ook overeenkomt met de werkelijkheid. CODA museum in Apeldoorn toont tot en met 28 mei een overzicht van haar werk.
Galerie Mi in Bilthoven tot en met 29 april 2017!
Op vrijdag 21 april 2017 zal Henriëtte van Gasteren een exclusieve masterclass/presentatie geven over haar werk in Galerie Mi.
19.30 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
19.45 uur aanvang presentatie Henriëtte over haar werk
21.00 uur aanvang masterclass zelfportret
22.00 uur afsluiting met wijn/fris en hapjes
De kosten bedragen 75 euro voor deze geheel verzorgde exclusieve avond. Tevens ontvangt u het nieuwste boek van Henriëtte van Gasteren: Skinny Dipping (t.w.v. 49,50 euro). Preview: https://issuu.com/lilithlove/docs/skinnydippingpreview. Natuurlijk wordt dit naar wens gesigneerd door haar.
In verband met het maken van een zelfportret door alle gasten o.l.v. Henriëtte zal een maximum aantal liefhebbers kunnen deelnemen. Het betreffende zelfportret kan ca. één week na de masterclass gratis worden gedownload.
Opgeven kan t/m 17 april per mail naar mirande3@hotmail.com. Wacht niet te lang want vol is vol.
Source: www.facebook.com