Ραντεβού με AINTE ΨΙΛΑ ΨΙΛΑ βράδυ Παρασκευής στο Τοπ Χανέ!

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 21/04/2017 de 21h30 à 1h00/strike>

Top Hané
Ολυμπίου Διαμαντή 2
54624 Thessaloníki
Greece
Οι “Άιντε Ψιλά Ψιλά” αυτή την φορά βραδάκι Παρασκεύής 21/4 θα μοιραστούν τις μουσικές τους και τα τραγούδια τους μαζί μας στο Τοπ Χανέ.
Είναι ένα σχήμα μουσικών από την Θεσσαλονίκη που ασχολούνται και τους απασχολεί ένα ευρύ φάσμα ακουσμάτων με βασικό άξονα το παλαιό και νέο έντεχνο – εναλλακτικό τραγούδι αλλά και αναφορές στην καλή Λα ϊκή και Ρεμπέτικη μουσική.
H ποιοτική προσέγγιση και ο σεβασμός στους δημιουργούς και το έργο τους συνδυάζονται με την νεανική ματιά, το χιούμορ και τον φρέσκο αέρα των μουσικών, δίνοντας σύγχρονο ήχο σε αγαπημένα τραγούδια του χτες και του σήμερα.
Τους Άιντε Ψιλά Ψιλά στελεχώνουν οι : Νίκος Χρηστίδης , Ιωάννα Κουρκούδιαλου και Πλάτωνας Τσιπίδης - (Platonas Tsipidis) από το 2010 όπου και δημιουργήθηκαν ενώ συνεχώς πλαισιώνουν και συμπράττουν φίλοι μουσικοί όπως :Κώστας Βρώτσος, Γιάννης Βελισσαρόπουλος, Γιάννης Δανίτσας, Δημήτρης Γουμπερίτσης, Λουκάς Κουρλής, Bruno Semanjaku, Αντρέας Καπετανάκης, Θεόφιλλος Τερεζάκης κ.α
Ταυτόχρονα αυτή την περίοδο παρουσιάζεται από το σχήμα και η προσωπική Δισκογραφική δουλειά του Νίκου Χρηστίδη με δικά του τραγούδια και τίτλο : “Ο τρελός του χωριού”
Τηλέφωνο κρατήσεων : 2310 52 82 85