Sigurno i lagano u beckbendovima - radionica sa Andreom Vidas

Évènement indisponible.

Selon le cas, de nouvelles dates appraîtront bientôt ou l'activité proposée sera définitivement supprimée.

ven. 21/04/2017 de 18h00 à 20h00/strike>

YOGA Studio "Namaste"
Frana Supila 11
43000 Bjelovar
Croatia
Svi smo već upoznati sa terminom ”Backbend”, tj. zaklon, savijanje unatrag.
Velike studije posvećene su ulascima u zahtjevne asane savijanja leđa unazad, no jesmo li svjesni svega što je potrebno da je položaj ugodan i stabilan u svoj svojoj ljepoti, bio jednostavan ili jako zahtjevan? I kako bezbolno izaći iz njih? Iako su backbendovi često povezani i asocirani sa stabilnošću trbuha te fleksibilnosti kralježnice, priča je, naravno, puno dublja. Gdje su ramena, prsa, prsni dio kralježnice, noge, stražnjica i kako ti dijelovi sudjeluju u ovoj priči?
Kako bismo povezali i istražili ulogu pojedinih dijelova tijela u ovoj slagalici sigurnih i dubokih backbendova bez boli u leđima, ovaj masterclass je osmišljen kao otvaranje prsa, istezanje ramena, jačanje centra i osvješćivanje stabilnosti nogu, a dobrodošli su napredni, srednji i početni vježbači jer se sve poze grade od početka, treba samo prihvatiti svoju granicu :-)
Radionicu drži naša draga prijateljica/suradnica/mentorica senior učiteljica yoge, Andrea Vidas (YT500), koja voli tijelo dovoditi do raznih vratolomija na siguran način :-)
Rezervacija mjesta u studiu ili kod Marijane na 098/321-300.
Sudjelovanje: 120,00 HRK.