Expert Workshop ZOO Fotografie met Rob Doolaard
Foka Superstore

dimanche 19 de 10h00 à 15h00

Fuseau horaire : Amsterdam (GMT+01:00)

Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Netherlands
Tijdens deze speciale editie van de workshop gaat Rob Doolaard dieper in op de materie van dierfotografie.Voor de fotograaf is dierentuinfotografie al snel een hele uitdaging. Hindernissen als glas en gaas maken het vaak niet eenvoudig om mooie foto's te maken. Fotografie van kleine of grote dieren, dichtbij of op afstand, in het water of in de lucht zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens de workshop ZOO Fotografie.
Deze workshop wordt gegeven door professioneel fotograaf Rob Doolaard. Rob is al 25 jaar fotograaf van Diergaarde Blijdorp, maar ook werkzaam voor Wildlands Adventure ZOO Emmen, Safari park Beekse Bergen, Het Nationale Park de Hoge Veluwe en het WNF. Ook andere media zoals tijdschriften, kranten en Novum/ANP maken regelmatig gebruik van zijn fotomateriaal. Door zijn jarenlange ervaring bij de dierentuinen weet hij unieke verhalen te vertellen en een bijzondere blik achter de schermen te geven!
Deze editie van de workshop is speciaal bedoeld voor ervaren fotografen. Er wordt dieper ingegaan op de technieken, belichting, uw camera en filmen.
Deze onderwerpen komen onder andere aan bod:
Uw camera instellingen
Het gebruik van de manuele stand
Werken met het histogram
Bijzondere flits- en belichtingstechnieken
Filters
Close-up en macrofotografie
Filmen met GoPro en DSLR camera
Let op: u dient zelf te zorgen voor uw entree bewijs. Lunch is niet inbegrepen maar we beginnen natuurlijk wel met een lekkere bak koffie of thee!
Waar: U wordt om 10.00u verwacht in het gebouw ‘De Lepelaar’ in Blijdorp (ingang oceanium)
Tijd: We verzamelen om 10:00 uur, de workshop is van 10.15 uur tot 15.00 uur.
Nodig: Neem de apparatuur mee waar u graag mee werkt, maar een statief is niet nodig!
Source: www.facebook.com