Skip to main content

Cette page vous propose différentes activités proches de chez vous.

TiranaTiraneMilano, milanoVorëElbasaniElbasanDurrësi


 Introduction to IRC

Open Labs Hackerspace

IRC (Internet Relay Chat) është shërbim i internetit që përdoruesve të saj u mundëson komunikimin tani për tani (live). Komunikimi…

More information

Saturday 20 from 10h30 to 11h30


Open Labs Hackerspace
Rruga Pjeter Budi
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Stamboll, 4 Ditë €229, Nisje më 12 Shkurt

Plazh.com

Shën Valentini në Stamboll, 4 Ditë €229, Nisje më 12 Shkurt. Vizitë: 4 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 3 netë në Stamboll.…

More information

From 12/02/2018 06h00 to 15/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Pragë, 5 Ditë €349, Nisje më 13 Shkurt

Plazh.com

Shën Valentini në Pragë, 5 Ditë €349, Nisje më 13 Shkurt. Vizitohen: Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 3 netë dhe 1…

More information

From 13/02/2018 06h00 to 17/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 10 Shkurt

Plazh.com

Shën Valentini në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 10 Shkurt. Vizitohet Vjenë dhe Budapest. Fjetje 2 netë në Vjenë dhe 1 në Budapest.…

More information

From 10/02/2018 06h00 to 13/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 11 Shkurt

Plazh.com

Shën Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 11 Shkurt. Vizitohet: Barcelonë. Fjetje 3 Netë në Hotel në Barcelonë, Mëngjeset…

More information

From 11/02/2018 06h00 to 14/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €199, Nisja më 2 Shkurt

Plazh.com

Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €199, Nisja më 2 Shkurt. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll.…

More information

From 02/02/2018 06h00 to 04/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €199, Nisja më 26 Janar

Plazh.com

Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë Hotel 4* - €199, Nisja më 26 Janar. Vizitë: 3 Ditë të plota në Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll.…

More information

From 26/01/2018 06h00 to 28/01/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Dubrovnik, 3 Ditë €79, Nisja më 16 Shkurt

Plazh.com

Shën Valentini në Dubrovnik, 3 Ditë €79, Nisja më 16 Shkurt. Vizitohet: Dubrovnik. Hotel 3* - €79 Hotel 4* - €89 Fjetje, Mëngjese…

More information

From 16/02/2018 06h00 to 18/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Janinë Meteora, 2 Ditë €49, Nisja më 14 Shkurt

Plazh.com

Shën Valentini në Janinë dhe Meteora, 2 Ditë €49, Nisja më 14 Shkurt. Vizitohen: Janinë, Meteora dhe Kostur. Fjetje 1 natë në Hotel…

More information

From 14/02/2018 06h00 to 15/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Stamboll, 4 Ditë €89, Nisja më 15 Shkurt

Plazh.com

Shën Valentini në Stamboll, 4 Ditë €89, Nisja më 15 Shkurt. Vizitohet: Stamboll. Fjetje: 2 netë në Stamboll. - Hotel 3* - €89 -…

More information

From 15/02/2018 06h00 to 19/02/2018 21h00


Plazh.com
Rruga e Durrësit, P 102
1000 Tirana
Albania

 Konkursi i Përmuajshëm Letrar ,“PENA E RE ” - Janar 2018

Klubi Letrar "Pena e Re"

Duke iu uruar Gëzuar Vitin e Ri 2018 të gjithë penëshkruesëve që kemi patur pranë gjatë këtyre viteve, iu informojmë që Pena e Re sot…

More information

Fri 26/01/2018 from 15h30 to 17h00


Qendra Rinore e Tiranës
Rruga e Kavajes, mes Dhomes se Tregetise dhe Bankes Raifaizen.
1001 Tirana
Albania

 Profile, ekspozite personale nga Eduart Karaj

Destil Hostel Albania

Përpjekja dhe tentative për të akumuluar dhe risjellë nga kohërat më të hershme deri ato aktuale trupëzimin e ideve filozofike, hyjnore…

More information

From 20/01/2018 19h00 to 27/01/2018 09h00


Destil Hostel Albania
Rr.Qemal Gurnjaku
1001 Tirana
Albania

 Lehar - All Through The Night Tour 2018 - Discobox, Tirana

Lehar

▬▬ KEY FACTS ▬▬ Lehar - All Through The Night Tour 2018 Saturday, March 3. 2018 Discobox, Tirana ▬▬ LINE UP ▬▬ Lehar…

More information

Sat 03/03/2018 from 17h00 to 20h00


discobox
Akademia e Arteve
1000 Tirana
Albania

 Shën Valentini në Paris & Disneyland, 10 - 13 Shkurt €390

Matias Travel & Tours

Shën Valentini në Paris & Disneyland, 10 Shkurt, 4 Ditë, €390 Dita e parë, 10 Shkurt 2018. Nisja nga Tirana me autobus komod në orën…

More information

From 10/02/2018 06h00 to 13/02/2018 21h00


Matias Travel & Tours
Tirane e Re, Pallati perballe hyrjes kryesore te Stadiumit "Dinamo", Kati II.
1000 Tirana
Albania

 Tur Viene - Budapest me Avion 10 - 13 Shkurt

Matias Travel & Tours

TUR VIENE – BUDAPEST ME AVION 10 - 13 SHKURT 3 Nete 4 dite 339 Euro/personi Dita e Parë, 10 Shkurt 2018: Fluturimi Direkt për në Budapest.…

More information

From 10/02/2018 18h20 to 13/02/2018 21h00


Matias Travel & Tours
Tirane e Re, Pallati perballe hyrjes kryesore te Stadiumit "Dinamo", Kati II.
1000 Tirana
Albania

 Food & Drink Festival 2018

Expocity Albania

Expocity Albania organizon edicionin e trete te panairit "Food & Drink Festival 2018" në datat 9-11 Mars 2018. Panairi i dedikuar industrisë…

More information

From 09/03/2018 10h00 to 11/03/2018 20h00


Expocity Albania
Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
1001 Tirana
Albania